Vacatures
Linkedin  beursaankondiging.png 09/07/2024

Voertuig van de toekomst: Eerstejaarsstudenten opleiding Automotive strijden om Kenbri wisselbeker.

Naar aanleiding van een bedrijfsbezoek door eerstejaarsstudenten van de Hogeschool Rotterdam is Kenbri gevraagd om mee te werken aan het project "Voertuig van de Toekomst." Dit project was gericht op eerstejaarsstudenten van de studierichting Automotive.

 

In dit project kregen acht teams de kans om verschillende soorten voertuigen te ontwerpen, waarbij zes van de teams kozen voor het thema "brandweerauto." De afgelopen zes maanden werkten de studenten nauw samen met Kenbri, waarbij ze intensief begeleid werden door coaches van de afdeling Brandweer Projecten. Deze experts, bestaande uit projectleiders en werkvoorbereiders, hebben de teams ondersteund in het gehele ontwikkelingsproces.

 

Ter afsluiting van het project vonden recentelijk de eindpresentaties plaats, waarbij Kenbri aanwezig was om de eindproducten te beoordelen. De studenten presenteerden hun ontwerpen door middel van presentaties en schaalmodel mock-ups van de voertuigen. Een deskundige jury, waaronder enkele afgevaardigden van Kenbri, beoordeelde de ontwerpen van de teams.

 

Team Department 1 kwam als winnaar uit de bus en ontving de Kenbri wisselbeker en een "Fire Fighting Experience" op locatie. Het project bood de studenten een unieke kans om praktijkervaring op te doen en hun vaardigheden te tonen aan professionals uit het werkveld.

 

Team Department 1 - Hogeschool Rotterdam.png

Team Department 1: "Winnaar Kenbri wisselbeker 2024"

 


GA TERUG