Het Kenbri Big Flow systeem is modulair ontworpen. De capaciteiten variëren tussen de 10.000 l/min en 50.000 l/min. Hierdoor is het altijd mogelijk een op maat gemaakt systeem samen te stellen.

SBP (Submersible Booster Pump).jpg

SBP (Submersible Booster Pump)

De Submersible Booster Pump Unit is uitgerust met een hoge capaciteit waterpomp en wordt aangedreven door een zware dieselmotor (tot 2.000 pk).

Lees meer
 PBP (Premix Booster Pump) PBP (Premix Booster Pump).jpg

PBP (Premix Booster Pump)

De Premix Booster Pump Unit is uitgerust met een hoge capaciteit waterpomp en wordt aangedreven door een zware dieselmotor (tot 2.000 pk).

Lees meer
FSU (Foam Supply Unit).jpg

FSU (Foam Supply Unit)

De Foam Supply Unit is een voorraadtank voor schuimvormend middel om te voorzien in de schuimbehoefte van een Big Flow Systeem. De inhoud van een tank kan oplopen tot 20.000 liter opslagcapaciteit.

Lees meer
 HRU (Hose Retrieval Unit).jpg

HRU (Hose Retrieval Unit)

De Hose Retrieval Unit is ontworpen voor snelle en gemakkelijke pick-up van maximaal twee parallelle slangen (slang diameter variërend van 150 mm (6 ") tot 300 mm (12").

Lees meer
SEU (Support Equipment Unit).jpg

SEU (Support Equipment Unit)

De Support Equipment Unit is een opslag container voor ondersteunend materiaal van een Big Flow Systeem zoals slangen, slangenbruggen, koppelingsleutels, spanbanden, handschoen en brandweeruitrusting en ander benodigd materiaal.

Lees meer